L. Hardeman Installatiebedrijf L. Hardeman is een officiele Bosch dealer

 

 

 

 

 

Bosch HRC

Nefit Topline

CV

Centrale verwarming is de meest toegepaste verwarmingstechniek bij nieuwbouw van huizen. Dat is logisch, want de CV-installatie staat garant voor een behaaglijke temperatuur in elk jaar getijde. Wij maken gebruik van CV-ketels van Bosch of Nefit, omdat deze ketels kwalitatief zeer goed zijn, en een lange levensduur hebben. Bovendien zijn deze ketels zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Welke CV-ketel het best bij uw situatie past is afhankelijk van bijvoorbeeld gezinsgrootte, grootte van het huis, enz. Wij adviseren u graag persoonlijk of u het best een HR-ketel, een combi-ketel (met ingebouwde boiler) of een CV-ketel met een indirect gestookte boiler kunt gebruiken.

Nefit

De temperatuurregeling kan geschieden door middel van een ruimtethermostaat, een klokthermostaat, thermostatische radiatorkranen of een weersafhankelijke regeling. Een ruimtethermostaat probeert de temperatuur zo goed mogelijk rond een bepaalde waarde te houden. Een klokthermostaat doet dit ook, maar heeft als toegevoegde waarde dat u bijvoorbeeld kunt instellen dat vanaf 7.00 uur tot 23.00 uur het huis verwarmd moet worden. Thermostatische radiatorkranen maken het mogelijk de temperatuur nog nauwkeuriger, per vertrek te regelen. De weersafhankelijke regeling ten slotte past de temperatuur aan aan de buitentemperatuur en zal daardoor bij relatief warm weer een lagere temperatuur bereiken Het gevolg is een lagere gasrekening. Neem alvast een virtueel kijkje op onze website.

De CV-ketel is een gecompliceerd en duur apparaat. Daarom is het bijzonder zinvol deze op gezette tijden, bijvoorbeeld jaarlijks te laten controleren. Installatiebedrijf L.Hardeman heeft hiervoor een contract. Dit betekent dat uw CV-ketel eenmaal per jaar grondig wordt nagekeken en schoongemaakt. Bovendien kunt u in het geval van storingen 24 uur per dag een beroep op ons doen. Hierbij hoeft u geen voorrijkosten te betalen.